Cum a luat ființă acest club


După cum spune și titlul, numele clubului poartă amprenta motocicliștilor de pe granița de nord a României cu Ucraina, mai precis a orașului Sighetu Marmației.

Teoretic, clubul a luat ființă în anul 2007, lângă o bere între prieteni, la un festival moto Viking Party 2007. Discuția s-a transformat cu timpul în fapte, astfel că în luna decembrie 2009 s-au depus actele pentru înființarea clubului. În luna ianuarie 2010 Clubul Border Riders din Sighetu Marmației i-a naștere oficial.

Membri fondatori ai clubului au fost Dascălu Marius, Andrian Bârlea (doctoru), Pop Vasile (elisav ) și Mehes Norbert. Aceștia din urmă au rămas ca președinte și vicepreședinte până în 2013. În acest an se fac câteva schimbări în organizare și președinte al clubului devine Manole Alexandru (duți).

În 2016 se schimbă conducerea clubului din nou, când președinte devine Pop Vasile (elisav) iar vicepreședinte Godja Eremia (lilu), formulă care se menține și în prezent.

Pe parcursul acestor ani clubul a participat la multe evenimente organizate în țară, la care sau câștigat medalii, diplome și alte merite.

Marius Dascălu

Respect în trafic

Să ne vedem pe drumurile din România.
Asfalt uscat!